Vacancy description

Zoek jij leuk werk? Heb je een luisterend oor? Weet je van aanpakken? Ben je ordelijk en netjes? En heb je geen hekel aan schoonmaken, maar zie je het juist als een uitdaging? Ben je ook nog eens voor langere tijd beschikbaar is heb je ervaring heeft met uitvoeren van huishoudelijke werkzaamheden?

Ja? Dan ben jij de man/vrouw om voor UWassistent aan de slag te gaan. Onze cliënten zien je graag wekelijks of tweewekelijks komen voor het op orde brengen van hun huis, maar ook om bij te praten over van alles en nog wat.

Regelmatig hebben wij vacatures voor huishoudelijke dienstverlening en diensten als begeleiding, gezelschap, tuinklussen en andere klussen in de regio’s Nijmegen en Arnhem.

Concreet zijn er nu de volgende vacatures

Vacature 1: Molenhoek

Huishoudelijke hulp gezocht in Molenhoek (bij Nijmegen) bij een echtpaar. Leeftijd begin 70. Betreft een vrijstaande, gelijkvloerse woning. Men wil bij voorkeur een dienstverlener die zich voor langere tijd kan inzetten voor dit echtpaar. Betreft alle gebruikelijke huishoudelijke werkzaamheden. Totaal voor 3 uur per week.

Vacature 2: Nijmegen 

Huishoudelijke hulp gezocht in Nijmegen (nabij centrum) bij vrouw van 68 jaar. Betreft het bijhouden/schoonhouden van een eensgezins- tussenwoning. In eerste instantie gaat het om 2 uur per 2 weken. Er zijn geen huisdieren.In huis wordt niet gerookt.

Vacature 3: Siebengewald (SPOED!) 

Via Letselschade Hulpdienst wordt een huishoudelijke hulp gevraagd in Siebengewald. In eerste instantie voor 3 maanden voor 4 uur per week,met kans op verlenging. Betreft alle gebruikelijke huishoudelijke werkzaamheden: stofzuigen, dweilen, badkamer en toilet, ramen wassen (grote ramen), en bed opmaken. Mevrouw heeft geen voorkeur voor een bepaalde dag, wel voor de ochtenden. Cliente heeft een hond.

 

Wat ga je doen?
Jij biedt ondersteuning aan en verricht werkzaamheden bij de cliënt thuis. Wat je precies gaat doen, overleg met de cliënt. De klant is koning!. Je draagt ​​onder andere zorg voor de volgende werkzaamheden:

 • Stoffen, stofzuigen en dweilen
 • Badkamer en toilet poetsen
 • Keuken op orde brengen en houden
 • Ramen zemen
 • Af en toe een wasje draaien. Misschien ook eens strijken en het bed opmaken
 • Vooral ook luisterend oor bieden voor de cliënt.

Voordat je begint, vindt er een kennismakingsgesprek plaats. Is er een wederzijdse klik? Dan pas gaan we  verder en word jij de vaste hulp. Het aantal uren per week en de invulling van die uren gaan altijd in overleg met de client.

Wie is UWassistent?
UWassistent is een snel groeiende, landelijk werkende organisatie met maar liefst 30 regionale vestigingen. Elke regio staat onder leiding van een franchisenemer. We leveren persoonlijke dienstverlening op maat. Wij helpen ouderen en andere hulpbehoevenden om op een fijne manier zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Met een beetje hulp willen we het leven van ouderen zo gemakkelijk mogelijk maken, zodat ze voluit van het leven kunnen genieten.

Wat bieden wij?

 • De ideale bijbaan Je bepaalt je eigen uren in overleg met de client. 
 • Goed te combineren werk naast studie, ander werk of een gezin.
 • Veelzijdig huishoudelijk en andersoortig werk
 • Persoonlijk contact met verschillende cliënten, die altijd weer blij zijn dat je er bent
 • Vaste contactpersoon in de regio waarmee je overlegt en terecht kunt met vragen
 • Werken via de ‘Regeling dienstverlening aan huis’.

Enthousiast?
Heb je interesse in deze vacatures? Reageer dan meteen via onderstaande knop. We kijken uit naar je reactie. Vervolgens mailen we je binnen 3 werkdagen. Let op deze mail kan in je spam mailbox terecht komen.

Meer gegevens
Dienstverband: Part Time
Locatie: [REMOTE]
Ervaring: Entry Level
Datum publicatie: 09 Jun 2021
Deel vacature